Sport

Prijelazni rok još nije gotov: Edin Višća na meti turskog velikana

Nova sezona u Turskoj je počela, ali prijelazni rok još nije završen.

Višća bi uskoro mogao zadužiti dres Fenera

Višća bi uskoro mogao zadužiti dres Fenera

Do kraja "ljetne pijace" ostalo je još devet dana, a u tom periodu Edin Višća mogao bi promijeniti klub.

Odlazak reprezentativca Bosne i Hercegovine iz Istanbul Bašakšsehira glavna je tema medija u Turskoj svakog ljeta i zime, pa izuzetak nije ni ovaj. Navodno, Višća je velika želja Fenerbahčea, a transfer bi mogao biti realizovan do posljednjem dana ovog mjesec.

Fener će ponuditi četiri miliona eura i još neke benefite u budućnosti, a očekuje se da predsjednik Bašakšehira Ali Koc pristane na ponudu. Na Višćinom dolasku insistira trener Phillip Cocu, koji Višću želi priključiti Ayewu i Slimaniju, te tako napraviti pakleni trojac koji će napasti šampionsku titulu u Turskoj.

 

Izvor: Faktor

O Nama

„Novi Mozaik“ je nastavak rada udruženja „Mozaik“ iz 1998. godine. Udruženje i dalje nastavlja okupljanje omladine i građana radi edukativnih seminara u pogledu očuvanja bosanskog identiteta, kulture, tradicije, odnosno običaja. Zalaže se za otklanjanje negativnih posljedica ratnih djelovanja (1992-1995.) u psihosocijalnoj sferi pojedinaca, porodica, boraca, invalida, kao i svih građana koji su dali doprinos u odbrani u toku rata.

Kontakt Info

Telefon : +387 61 200 098
 
Email : novimozaik@gmail.com
 

Adresa : Trg nezavisnosti 7, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Facebook