Sport

Habib pred meč stoljeća: McGregor je alkoholičar, zaustavit ću ga i pobijediti

MMA borac Habib Nurmagomedov u meču stoljeća protiv Irca Conora McGregora branit će pojas prvaka lake kategorije, a na konferenciji za medije najavio je ovu borbu te je rekao da očekuje pobjedu.

Habib pred meč stoljeća: McGregor je alkoholičar, zaustavit ću ga i pobijediti

Habib Nurmagomedov (Foto: AFP)

Zanimljivo, McGregor je zakasnio na koferenciju za medije, što je naljutilo Nurmagomedova koji je rekao da ovu borbu shvata lično i da je ovo više od odbrane titule. 

"Ne razmišljam o njemu, došao sam na vrijeme i zašto bih ga čekao? Ne želim nikoga čekati 30 minuta. Ovo je više od odbrane titule, više od glavnog događaja večeri i ovo shvatam lično. Ovo je meč stoljeća", kazao je Habib.

Nakon toga on je McGregora nazvao alkoholičarem te je rekao da će ga sigurno pobijediti.

"On može govoriti šta hoće. Kada jedan alkoholičar govori, ne obraćamo pažnju na njega, a u ringu ćemo vidjeti ko će pobijediti. Inšallah, ja ću ga zaustavit i pobijediti", istakao je Nurmagomedov.

Veliki meč između Habiba i McGregora održat će se u noći sa subote na nedjelju.

Izvor: klix.ba

O Nama

„Novi Mozaik“ je nastavak rada udruženja „Mozaik“ iz 1998. godine. Udruženje i dalje nastavlja okupljanje omladine i građana radi edukativnih seminara u pogledu očuvanja bosanskog identiteta, kulture, tradicije, odnosno običaja. Zalaže se za otklanjanje negativnih posljedica ratnih djelovanja (1992-1995.) u psihosocijalnoj sferi pojedinaca, porodica, boraca, invalida, kao i svih građana koji su dali doprinos u odbrani u toku rata.

Kontakt Info

Telefon : +387 61 200 098
 
Email : novimozaik@gmail.com
 

Adresa : Trg nezavisnosti 7, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Facebook