Sport

Prosinečki nakon remija u Turskoj: Zadovoljan sam, ovo je dobra provjera za naš tim

Selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki bio je zadovoljan nakon prijateljske utakmice protiv Turske u kojoj je naš tim remizirao rezultatom 0:0.

Prosinečki nakon remija u Turskoj: Zadovoljan sam, ovo je dobra provjera za naš tim

Robert Prosinečki (Foto: E. M./Klix.ba)

Meč u Rizeu obilježen je velikim brojem promašaja i s jedne i s druge strane, a svakako da više razloga za zadovoljstvo treba imati naš tim koji je opet neporažen.

Prosinečki je rekao da je ovaj meč bio uspješna provjera za naš tim.

"Dobra prijateljska utakmica pred punim tribinama i u prelijepom ambijentu. U prvom poluvremenu smo odigrali veoma dobro, naročito u prvih 30 minuta. Imali smo dosta zamjena. Sve u svemu, smatram da je ovo bila uspješna provjera za nas. Vidjeli smo gdje smo dobri, ali i šta trebamo poboljšati. Sada nas očekuje bitna utakmica u Ligi nacija sa Sjevernom Irskom, kao i Tursku s Rusijom i želim im sreću u tom meču", kazao je Prosinečki.

Zmajevi će u ponedjeljak igrati meč 3. kola UEFA-ine Lige nacija protiv Sjeverne Irske.

Izvor: klix.ba

O Nama

„Novi Mozaik“ je nastavak rada udruženja „Mozaik“ iz 1998. godine. Udruženje i dalje nastavlja okupljanje omladine i građana radi edukativnih seminara u pogledu očuvanja bosanskog identiteta, kulture, tradicije, odnosno običaja. Zalaže se za otklanjanje negativnih posljedica ratnih djelovanja (1992-1995.) u psihosocijalnoj sferi pojedinaca, porodica, boraca, invalida, kao i svih građana koji su dali doprinos u odbrani u toku rata.

Kontakt Info

Telefon : +387 61 200 098
 
Email : novimozaik@gmail.com
 

Adresa : Trg nezavisnosti 7, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Facebook